Välj en sida

COLLECTOR BANK GÖTEBORG

Det var Collector Bank i Göteborg som vann Sveriges snyggaste kontor 2015.

Kaka har tagit fram inredning och färgsättning med syftet att förstärka företagets profil och samtidigt skapa en unik, kreativ och öppen arbetsplats där kaffestationer och lounger skapar plats för spontana möten. För att ge medarbetarna tillgång till en mer varierad arbetsmiljö som stödjer olika typer av arbetsuppgifter har vi gjort tillägg som till exempel bord för ståmöten och projektrum i det öppna kontorslandskapet. Nya loungegrupper och ståbord vid mötesrummen bjuder in till fortsatt samtal efter möten. Kaka har tagit fram både lös och fast inredning med kundens behov, företagets framåtanda och grafiska profil som utgångspunkt.

 Juryns motivering:
”Det första man möts av i detta vinnande kontor är varma, glada färger och en inredning som sprider energi. Det är kreativt, fantasifullt och med en känsla full av
framtidstro – lite som företaget självt som ju växt kraftigt de senaste åren och fortsätter växa så det knakar.

Det är ett modernt kontor med generösa ytor för, såväl planerade som spontana, kreativa och inspirerande möten. Det visar en svensk arbetsplats i framkant som inspirerar både kunder och medarbetare och som därmed blir en självklar mötesplats. Känslan är hemtrevlig och varm.

Inredningen bryter starkt mot de strikta diskreta ideal som annars råder i deras bransch; det är modigt!”

Beställare: Collector Bank
Omfattning: ca 1100 kvm