NYHETER !

Göteborg, 2022-01-28

Kaka Arkitekter satsar på tillväxt 2022 – anställer operativ chef

Nu anställer KAKA Arkitekter EvaCarin Mattsson för att utveckla företaget och bidra till tillväxt. EvaCarin kommer senast från Kinnarps, och har tidigare jobbat med varumärken som BOLON, Kasthall och Materia, med fokus på försäljning och marknad, försäljningsledning och företagsledning.

 

Nu satsar Kaka Arkitekter framåt och från och med februari förstärks företaget av EvaCarin Mattsson, som ska fokusera både på att utveckla affären och att få företaget att växa på ett sunt sätt ur ett medarbetarperspektiv.

 

”EvaCarin har stor kunskap inom marknad, försäljning och strategiskt arbete. Hennes personlighet i samband med erfarenhet och kompetens känns helt rätt för Kaka i det läge vi befinner oss i nu” säger Karin Skoglund, partner och ansvarig arkitekt på Kaka.

 

Kakas vision är att på ett engagerat och lyhört sätt guida kunder från problem till färdig lösning. Genom att värdesätta, förvalta och utveckla idéer, platser och byggnader är ambitionen att göra hållbara avtryck i samhället. Kakas vision, tillsammans med en positiv, mänsklig och personlig företagskultur, var något som var avgörande för EvaCarin Mattsson.

“Jag känner mig ödmjuk och väldigt stolt inför uppdraget att utveckla Kaka arkitekter som arbetsplats och förstärka vår närvaro på marknaden. Det är ett intressant företag med en fantastisk värdegrund, och jag tror att min erfarenhet från design och möbelbranschen, både från leverantörsled och återförsäljningsled kommer att passa uppdraget väl och hjälpa Kaka att växa. Min förhoppning är att jag tillsammans med vårt kompetenta team ska bidra med mycket kraft och engagemang när vi skapar arkitektur och design i världsklass” säger EvaCarin Mattsson.

 

För mer information vänligen kontakta:

Karin Skoglund

070-5176029

 

 

NYHETER !

Göteborg, 2022-01-28

Kaka Arkitekter satsar på tillväxt 2022 – anställer operativ chef

Nu anställer KAKA Arkitekter EvaCarin Mattsson för att utveckla företaget och bidra till tillväxt. EvaCarin kommer senast från Kinnarps, och har tidigare jobbat med varumärken som BOLON, Kasthall och Materia, med fokus på försäljning och marknad, försäljningsledning och företagsledning.

 

Nu satsar Kaka Arkitekter framåt och från och med februari förstärks företaget av EvaCarin Mattsson, som ska fokusera både på att utveckla affären och att få företaget att växa på ett sunt sätt ur ett medarbetarperspektiv.

 

”EvaCarin har stor kunskap inom marknad, försäljning och strategiskt arbete. Hennes personlighet i samband med erfarenhet och kompetens känns helt rätt för Kaka i det läge vi befinner oss i nu” säger Karin Skoglund, partner och ansvarig arkitekt på Kaka.

 

Kakas vision är att på ett engagerat och lyhört sätt guida kunder från problem till färdig lösning. Genom att värdesätta, förvalta och utveckla idéer, platser och byggnader är ambitionen att göra hållbara avtryck i samhället. Kakas vision, tillsammans med en positiv, mänsklig och personlig företagskultur, var något som var avgörande för EvaCarin Mattsson.

“Jag känner mig ödmjuk och väldigt stolt inför uppdraget att utveckla Kaka arkitekter som arbetsplats och förstärka vår närvaro på marknaden. Det är ett intressant företag med en fantastisk värdegrund, och jag tror att min erfarenhet från design och möbelbranschen, både från leverantörsled och återförsäljningsled kommer att passa uppdraget väl och hjälpa Kaka att växa. Min förhoppning är att jag tillsammans med vårt kompetenta team ska bidra med mycket kraft och engagemang när vi skapar arkitektur och design i världsklass” säger EvaCarin Mattsson.

 

För mer information vänligen kontakta:

Karin Skoglund

070-5176029