Inredning

En väl genomtänkt interiör är en långsiktig investering. Den förmedlar en helhetskänsla som är inspirerande ner till minsta detalj. Det innefattar visuella intryck, ljudergonomi, belysning och materialval. Ofta kompletteras inredningen med specialritade möbler och armaturer.

Vi hjälper er från idé till färdigt koncept. Gör research, tar fram planlösning och produktlistor samt agerar projektledare. Tillsammans tar vi fram en plan som resulterar i en inredning som uppfyller era behov och önskemål.

VÄLMÅENDE

Inredning ska bidra till en hälsosam innemiljö och ha begränsad klimatpåverkan. Vi följer Sunda Hus och Byggvarubedömningens rekommendationer.

Vi skapar miljöer som höjer samhörighet, gemenskap och trivsel. Läs gärna mer hos vår samarbetspartner: hjärnberikad.se

Finns det möjlighet att återanvända möbler? Vid behov pimpas de med ny färg och textil. Vid nyinköp övervägs återbruk i nyskick och möjligheten att hyra.

AKTIVITETSBASERAT

Ny planlösning och möblering är bara en liten del i att övergå till ett aktivitetsbaserat arbetssätt.

Vi är gärna med från start då vi genomför inspirations- föreläsningar, analyser av arbetssätt, workshops samt intervjuer och på så sätt lär känna er. Tillsammans formar vi en målbild som bygger på funktionskrav, önskemål och visioner. Alla frågor och funderingar blir besvarade. Genom att kommunicera med tydliga bilder, ritningar och illustrationer kan vi vända eventuell oro och motstånd till positiv förväntan.